Canlu Software Kft.  Telefon: +36-70/367-4888, +36-1-785-8165    E-mail: info@canlu.hu
Aktuális frissítés: Post Admin 5.0.31-es frissítés Letöltés »

Cégünkről

A Canlu Software Kft. fő tevékenységi köre az ügyviteli szoftverfejlesztés, azon belül pedig a postai adminisztráció és dokumentumkezelés. Az eltelt évek alatt természetesen világossá vált számunkra, hogy mit sem ér a programozói tudás, ha nem ismerjük az adott terület működését, elvárásait és igényeit. Ezért nap mint nap igyekszünk a postai adminisztrációs és dokumentumkezelési tudásunkat illetve ismeretünket bővíteni, hogy mindig a legmagasabb minőséget nyújthassunk ügyfelein részére.

Mire nyújtunk megoldást?

1. Postázás, elektronikus feladójegyzék


A postai adminisztráció, amennyiben az manuálisan papír alapon történik, rendkívül sok időbe és energiába kerül. Nem beszélve a későbbi visszakeresésre fordított időről. Amellett, hogy nem hatékony még a lehetőséget is kizárja, hogy csökkentsük a postázásra fordított költségét. Cégünk lehetőséget biztosít arra, hogy számítógép és program segítségével, az erre fordított időt és energiát csökkentsük és egyúttal a Magyar Posta Zrt. által biztosított kedvezményrendszert is igénybe vegyük.

Program használatával megoldható a feladójegyzék elkészítése akár manuálisan, akár külső adatforrásból úgy, hogy eközben minden kiegészítő műveletet elvégez a program. Legyen szó akár boríték, etikett vagy akár tértivevény nyomtatásáról. A feldolgozás során a program automatikusan kalkulálja a feladás költségét, figyelembe véve a Magyar Posta Zrt. által biztosított összes kedvezményt és díjcsökkentést. Legyen szó akár tömeges feladásról és/vagy elektronikus feladójegyzék használatáról. Szintén pozitív hozadéka a program használatának a naprakész forgalmi kimutatások elkészítésének lehetősége.

Tegyen egy próbát, ismerje meg a Post Admin programot

2. Dokumentumkezelés


A beérkező és kimenő küldemény nyilvántartása és kezelése a legnagyobb precizitás ellenére sem mindig teljesen egyértelmű, nyomon követhető. Sok esetben követhetetlen a beérkezett irat (levél, fax, e-mail) útja illetve aktuális ügyintézési állapota. A problémát a legtöbb esetben az irat holléte, illetve annak visszakereshetősége és felkutatása okozza, mely rendkívül időigényes folyamat. Az iktatott irat gyors visszakeresését és a papír alapú irattár kiváltását teszi lehetővé a program oly módon, hogy biztosítja az adott iktatási tételhez történő digitális csatolás lehetőségét.

Természetesen erre is tudunk megoldást kínálni, tesztelje a Post Admin programot egy hónapig ingyen!

Kik a potenciális ügyfeleink?


Amennyiben a fenti két problémára keres megoldást, úgy Ön a potenciális ügyfeleink egyike. Természetesen egy döntés meghozatala sok mérlegelést és vizsgálatot igényel. Mivel sok esetben úgy kell dönteni, hogy nem áll rendelkezésre minden szükséges információ a rendszerről ezért gondoljuk úgy, hogy minden szükséges információt és lehetőséget biztosítanunk kell leendő ügyfeleinknek a döntés meghozatalához. Ingyenes telefonos segítségnyújtást, ingyenes személyes konzultációt és egy 1 hónapos, kötöttségektől mentes, tesztidőszakot biztosítunk a nyugodt döntéshozatalhoz.

Gyakori kérdések


Gyakori kérdéseinkben igyekeztünk összegyűjteni a Postázással, iktatással, Post Administratorral, valamint a Canlu Software Kft-vel kapcsolatos kérdéseket, melyeket ide kattintva megtekinthet >

© Copyright 2018 Canlu Software Kft. Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak Kft.